データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | New York : Vendome Press |
出版年 | c1994 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xvi, 1171 p. : col. ill. ; 27 cm |
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 予約 | 指定図書 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
閉架書庫 |
|
596.23 || P36 | 0125118 |
|
0865651493 | 1994 |
|
|
別書名 | 原タイトル:Art culinaire moderne |
---|---|
一般注記 | Translation of L'art culinaire moderne Previous English translation published in 1966 under title: Modern French culinary art 入力は遡及データによる |
著者標目 | *Pellaprat, Henri Paul Kramer, René White, David Day, Avanelle |
統一書名標目 | Art culinaire moderne |
件 名 | LCSH:Cookery, French LCSH:Table setting and decoration |
分 類 | LCC:TX719 DC:641.5944 |
書誌ID | 2000012795 |
ISBN | 0865651493 |
NCID | BA28735845 |