秋田公立美術大学OPAC

ようこそ  ゲスト さん

The great book of French cuisine : over 2,000 recipes by the director of the École du Cordon Bleu, Paris / Henri Paul Pellaprat ; edited by René Kramer and David White ; adapted for the American kitchen by Avanelle Day

データ種別 図書
出版者 New York : Vendome Press
出版年 c1994
本文言語 英語
大きさ xvi, 1171 p. : col. ill. ; 27 cm

所蔵情報を非表示

1

秋田公立美術大学

配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 利用注記 予約 指定図書
閉架書庫
596.23 || P36 0125118
0865651493 1994

書誌詳細を非表示

別書名 原タイトル:Art culinaire moderne
一般注記 Translation of L'art culinaire moderne
Previous English translation published in 1966 under title: Modern French culinary art
入力は遡及データによる
著者標目 *Pellaprat, Henri Paul
Kramer, René
White, David
Day, Avanelle
統一書名標目 Art culinaire moderne
件 名 LCSH:Cookery, French
LCSH:Table setting and decoration
分 類 LCC:TX719
DC:641.5944
書誌ID 2000012795
ISBN 0865651493
NCID BA28735845

検索結果一覧に戻る ページトップ